Op weg naar Wellington, 19 september

 Op deze reisdag  werd Jan gebeld met het verzoek naar Parijs te komen i.v.m. een vergadering bij Bunge vanwege een mogelijke fusie. Jemig, het zal toch niet aar zijn dat we nu al weer weg moeten!! Jan probeert het zo te regelen dat hij niet naar Parijs hoeft zonder Bunge te verliezen. 
Vlak voor Bulls, op highway 3, stapte Jan op de rem en reed terug, met de woorden: krijg nou wat!!! Ik snapte er niets van, had niets bijzonders gezien. Maar Jan had bij een oprit naar een boerderij een bord gezien waarop Westerwolde stond. Raar om de naam  van Jan's geboortestreek hier opeens te zien. We reden de oprit op tot aan de boerderij, liepen er omheen, maar er was blijkbaar niemand thuis. Jammer nou! We hadden wel eens willen horen wat hiervan de achtergrond was.
Tegenover het Kapati Island, langs de kust bij Paraparauma, lunchten we. Over een mooie weg langs de kust reden we richting Wellington. Jan had op advies van de hotelbaas in Wanganui, een overnachting geregeld in het centrum van Wellington, James Cook Hotel,  en toch super gemakkelijk te vinden. We reden bijna vanaf de snelweg de parkeergarage van het hotel in. 
De auto zou de dag erna worden opgehaald. Op het Zuidereiland zouden we weer een andere auto gaan huren. Het ziet ernaar uit dat Jan niet naar Parijs hoeft! Gelukkig, we waren net zo lekker los van alles!